استاد حوزه علمیه با اشاره به لزوم الگوگیری از معصومین در زمینه تبلیغ دین گفت: انبیای الهی و اهل بیت (ع) تبلیغ دین را تازمان آخر تداوم دادند و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
روحانیون در زمینه ترویج معارف دین از اهل بیت (ع) الگوگیری کنند
25 آبان 1397 ساعت 20:06
استاد حوزه علمیه با اشاره به لزوم الگوگیری از معصومین در زمینه تبلیغ دین گفت: انبیای الهی و اهل بیت (ع) تبلیغ دین را تازمان آخر تداوم دادند و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نکردند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری، حجت الاسلام و المسلمین شیخ حسین انصاریان شامگاه پنج شنبه در مراسم سی و هفتمین سالگرد ارتحال علامه طباطبایی و ششمین همایش انجمن علمی ارتباطات و تبلیغ حوزه که در دارالقرآن علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: تبلیغ کار انبیای الهی و اهل بیت (ع) بود، خداوند در سوره احزاب وظیفه انبیای الهی را مشخص کرده است که ترویج معارف دینی از جمله آن است. وی با اشاره به آثار و برکات تبلیغ دین افزود: افرادی که در زمینه تبلیغ معارف دینی فعالیت میکنند هیچ گاه خسته و ناامید نشده و شرایط منفی آنها را ساکت نمیکند و مجبور به کناره گیری نمیشوند و تا زمانی که زنده هستند و این اقدام با عظمت اثرگذار را ادامه میدهند. استاد حوزه علمیه با اشاره به لزوم الگوگیری از معصومین در زمینه تبلیغ دین تصریح کرد: انبیای الهی و اهل بیت (ع) تبلیغ دین را تازمان آخر تداوم دادند و در این زمینه از هیچ تلاشی دریغ نکردند، پبامبر (ص) بیمار شده بودند اما با این حال به مسجد رفتند و ساعات آخر عمر خود را به تبلیغ پرداختند. انصاریان بیان کرد: گفتار رسول خدا در آن مراسم در آسمان عشق ثابت مانده است، پیامبر (ص) کتاب الله و عترت را در بین مردم به یادگار گذاشتند و فرمودند هیچ گاه این دو را از دست ندهید. وی با اشاره به اهمیت تبلیغ دین نزد اهل بیت (ع) افزود: ملاک تبلیغ از منظر رسول خدا، قرآن و اهل بیت (ع) است و امام علی (ع) لحظاتی پیش از شهادت بر مبنای تبلیغ وصیت خود را تنظیم کرد و همه آن را ملاحظه کردند. استاد حوزه علمیه تصریح کرد: امام صادق (ع) در زمانی که احساس کردند در حال شهادت هستند دستور دادند که همه اقوام در کنارشان جمع شوند و برای آنها تبلیغ کردند، آخرین وصیت 124 هزار پیامبر سفارس به نماز بوده است که این موضوع معنای تبلیغ است.
کد مطلب: 1036