وی تاکید کرد: طرح هایی که قرار است در شهر قم اجرا شود باید منطبق با طرح های بالادستی و مطالعات راهبردی و منطبق با طرح جامع حمل و نقل و ترافیک باشد.
وی ادامه داد: هم چنین در اجرای طرح های شهری باید اولویت ها شناسایی شده باشد و تکمیل خیابان ها و شبکه ترافیک شهر از مهم ترین اولویت های مدیریت شهری قم است.
اخوان با تاکید بر اهمیت حمل و نقل عمومی و بهره گیری از وسایل عمومی چون مترو و اتوبوس برای تسهیل در رفت وآمد شهروندان گفت: متاسفانه در حال حاضر میزان استفاده از حمل و نقل عمومی در سبد حمل و نقل مردم کاهش پیدا کرده است.
وی ابراز داشت: منطقه محوری امری مهم برای مدیریت شهری در سال آینده است که مدیر هر منطقه اختیار داشته باشد بتواند بر حسب ضرورت هایی که دارد کارهای خود را انجام دهد.
وی تاکید کرد که در حوزه های حمل و نقل، عمران و خدمات شهری اصول کاری شورای شهر برای تصویب بودجه ۱۴۰۲ شهرداری بر محورهای فوق تعریف شده است.
عضو شورای اسلامی شهر قم افزود: نظارت به موقع و درست شرط اصلی انجام طرح هاست و اگر طرحی در حین کار به مشکل برخورد باید اصلاحیه داشته باشیم که با سند تفریق بودجه منطبق باشد.
شهردار قم نهم بهمن ماه امسال در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به بودجه پیشنهادی ۱۴۰۲ که قرار است تقدیم شورای اسلامی شهر شود اعلام کرد: رقمی نزدیک به هفت هزار میلیارد تومان بودجه برای سال آینده پیشبینی شده است.
سید مرتضی سقائیان نژاد اظهار داشت: این رقم ممکن است در جلسه بررسی بودجه در صحن شورای اسلامی شهر اضافه هم شود و در قسمت محیط زیست و خدمات شهری یک هزار و ۵۵۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ برنامه ریزی کرده ایم.