طلایی با اشاره به اهمیت هویت شهری و نقش ورودیهای شهر در شکل گیری این هویت اظهار داشت: در کنار ایجاد المانهای هویتی در ورودیهای شهر قم، باید ساماندهی کاربریها، بهبود سیما و منظر شهری و حل معضلات ترافیکی در دستور کار قرار گیرد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم مطرح کرد:
ورودیهای شهر قم باید هویت بخش باشد / ضرورت آغاز اقدامات زیربنایی برای ساماندهی ورودیها
21 شهريور 1402 ساعت 21:16
طلایی با اشاره به اهمیت هویت شهری و نقش ورودیهای شهر در شکل گیری این هویت اظهار داشت: در کنار ایجاد المانهای هویتی در ورودیهای شهر قم، باید ساماندهی کاربریها، بهبود سیما و منظر شهری و حل معضلات ترافیکی در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری
به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر مقدس قم، حسن طلایی با اشاره به اهمیت هویت شهری و نقش ورودیهای شهر در شکل گیری این هویت اظهار داشت: امروز ادراک مخاطب از کالبد یک شهر موضوعی است که مورد توجه تصمیمگیران و کارشناسان حوزه مدیریت شهری قرار گرفته و در این عرصه ورودی شهر یک نقطه عطف محسوب میشود.
وی ادامه داد: گردشگران در بدو ورود به یک شهر، از طریق فضای کالبدی ورودی شهر ادارکی نسبت به آن پیدا میکنند که اگر این تصویر متناسب با هویت و فرهنگ مردم آن شهر نباشد، بازسازی آن دشوار خواهد بود.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه نخستین و آخرین تصویر مخاطب از یک شهر در ورودیهای آن نقش میبندد افزود: وجود کاربریهای نامتجانس، اغتشاش بصری، آشفتگی ترافیکی و فضاهای خشک و بیروح در ورودی یک شهر میتواند به تصویر مخاطبان از آن ضربه بزند.
وی با اشاره به اینکه درباره شهر قم مسئله هویت شهری یک موضوع اساسی و بسیار مهم است تصریح کرد: اگر در ورودیهای شهر قم هویت این شهر را به گردشگران و زائران منتقل نکنیم، فرصتی بسیار اساسی برای ترویج فرهنگ تشیع را از دست دادهایم.
طلایی با اشاره به اینکه شهر قم هفت ورودی دارد که مسئله ساماندهی آنها در گذشته موضوعات طرحهای مطالعاتی مدیریت شهری بوده گفت: مسئلهای که تحقق این طرحها را با مشکل مواجه ساخته است، عدم هماهنگی بین دستگاههای متولی است.
وی با اشاره به اینکه ورودیهای شهر عموماً خارج از محدوده شهری بوده و نیازمند توجه ویژه مدیریت شهری و مدیریت استان هستند اظهار کرد: در کنار ایجاد المانهای هویتی در ورودیهای شهر، باید برای ساماندهی کاربریها، بهبود سیما و منظر شهری و حل معضلات ترافیکی راهکارهای جدی در دستور کار قرار گیرد.
طلائی افزود: اگر در ساماندهی ورودیهای شهر صرفاً به ایجاد المانهای موقت یا نصب سازه اکتفا کنیم، به هدف نخواهیم رسید چرا که وجود فضاهای شهری بلاتکلیف، آشفتگیهای ترافیکی و پروژههای نیمه تمام متعدد مانع از اثرگذاری کامل این المانها خواهد شد.
انتهای خبر/
کد مطلب: 13418