کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

استاندار قم:

نام شهدا پیوست فرهنگی طرح‌های شهری است/حمایت تمام‌قد از اقدامات فرهنگی شهرداری قم

6 مهر 1402 ساعت 21:16

استاندار قم گفت: قم یک شهر فرهنگی است و لازم است طرح‌های شهری در قم پیوست فرهنگی داشته باشد که نام و تصویر شهدا بهترین پیوست فرهنگی است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری سید محمد آقا میری در حاشیه آئین آغاز نصب ۳۱۳ تابلوی کوچه‌های مزین به نام و تصویر شهدا در گفت‌وگو با خبرنگاران با تقدیر از مدیریت شهری برای نصب تابلوهای شهدا در معابر اظهار داشت: مهم‌ترین نتیجه‌ای که قرار دادن نام شهدا بر سر کوچه‌ها دارد، این است که با نام و یاد آن‌ها، مسیر زندگی خود را گم نمی‌کنیم.
وی با بیان اینکه هر آنچه برای شهدا و خانواده‌های آن‌ها انجام دهیم کم است، ابراز کرد: باید نام و یاد شهدا را همیشه زنده نگه داریم و زندگی‌نامه و وصیت‌نامه شهدا سرلوحه زندگی ما باشد.
استاندار قم اضافه کرد: آنچه امروز اهمیت دارد، تکریم خانواده شهداست تا بدانند اگر شهیدشان نیست اما ما کنارشان هستیم تا دغدغه آن‌ها کاهش یابد، شهدا برای دین و انقلاب رفتند بنابراین وظیفه داریم نسبت به توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد آن‌ها تلاش کنیم.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری هر اقدام فرهنگی که بخواهد در زمینه شهدا انجام دهد، تمام‌قد حمایت می‌کنیم، افزود: یکی از مهم‌ترین نمادهای مذهبی و دینی، شهدا هستند.
آقامیری ادامه داد: حرم حضرت معصومه(س)، مسجد جمکران، امامزادگان واجب‌التعظیم و ظرفیت‌های فرهنگی بسیاری در شهر قم داریم، بنابراین هر طرحی بخواهیم در این شهر اجرا کنیم باید دارای پیوست فرهنگی باشد، یعنی نماد فرهنگی داشته باشد.
وی اضافه کرد: از بهترین نمادهای فرهنگی در شهر نمادهای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت و تابلوهای شهداست که بر سر کوچه‌ها نصب می‌شود؛ امیدواریم نام تمام ۶ هزار و ۹۰ شهید استان قم در کوچه‌ها و خیابان‌ها ثبت شود.

انتهای خبر/


کد مطلب: 13593

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/13593/نام-شهدا-پیوست-فرهنگی-طرح-های-شهری-حمایت-تمام-قد-اقدامات-شهرداری-قم

قم فوری
  https://www.qomefori.ir