کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رئیس شورای اسلامی شهر قم:

حضور شبانه‌روزی شهرداری قم در کنار ستادهای مردمی در ایام اربعین

12 مهر 1402 ساعت 19:43

رئیس شورای اسلامی شهر قم ضمن تشکر از شهرداری قم در اسکان و خدمات‌رسانی به زائران در ایام اربعین گفت: شهرداری در کنار ستاد مردمی اربعین به‌صورت شبانه‌روزی خدمت کرد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری محسن محرری در یکصد و چهارمین جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم، ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) اظهار داشت: از حوزه‌های فرهنگی و خدماتی شهرداری در اجرای برنامه‌های هفته دفاع مقدس تشکر می‌کنیم و امیدواریم مردم از فرصت نمایشگاه دفاع مقدس استفاده‌ کرده باشند.
وی در ادامه به برگزاری مراسم اربعین و مراسم‌های مناسبتی در شهر قم اشاره کرد و گفت: در شهر قم 12 هزار تخت اقامتی داریم درصورتی‌که ورود مسافران در روزهای مناسبتی میلیونی بوده و اقامتگاه‌های رسمی امکان پذیرایی ندارد.
رئیس شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های مردمی، حرم مطهر و مسجد مقدس جمکران می‌تواند مشکلات ما را در اقامت و ساماندهی مسافران حل کند و امسال شاهد حضور پررنگ ستادهای مردمی در پذیرایی از زائران و مسافران بودیم.
وی از مجموعه شهرداری در ارائه خدمات و مدیریت شهر در ایام اربعین تشکر کرد و گفت: درمجموعه شهرداری، از شهردار تا تمام معاونت‌ها در برگزاری مراسم اربعین شبانه‌روزی کمک کردند و در کنار نهادهای مردمی بوده و مشکلات را حل می‌کردند.
محرری در پایان خواستار پیگیری بودجه ملی زیارت برای شهر قم نیز شد و گفت: استانداری پیگیر این موضوع بوده و تا امروز 60 میلیارد تومان به شهر قم اختصاص داده‌شده که باید در حوزه خدمات زائر هزینه شود و استان در تلاش است این عدد محقق گردد.

انتهای خبر/


کد مطلب: 13670

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/13670/حضور-شبانه-روزی-شهرداری-قم-کنار-ستادهای-مردمی-ایام-اربعین

قم فوری
  https://www.qomefori.ir