معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: تدوین برنامه عملیاتی سوم شهری با رویکرد ایرانی اسلامی آغاز شده و در تلاشیم مبانی این برنامه را با مدلهای بومی و خاص مدیریت شهری قم تدوین کنیم.
معاون شهردار قم خبر داد:
تدوین برنامه سوم راهبردی شهرداری قم با رویکرد مدلهای بومی و شهر پیشرو
15 آذر 1402 ساعت 19:31
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: تدوین برنامه عملیاتی سوم شهری با رویکرد ایرانی اسلامی آغاز شده و در تلاشیم مبانی این برنامه را با مدلهای بومی و خاص مدیریت شهری قم تدوین کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مجید محمدرضاخانی در نشست دبیران ستادهای راهبری مرکز مدیریت حوزههای علمیه با شهردار قم که در سالن جلسات رضوان شهرداری قم برگزار شد، در خصوص سند چشمانداز و برنامه راهبردی شهرداری قم اظهار داشت: با تشکیل کارگروههایی در سطح شهر و مجموعه مدیریت شهری و با اخذ نظریات صاحبنظران حوزوی و دانشگاهی و مدیران دستگاههای اجرایی، سند چشمانداز 1414 تدوین و در سال 1395 ابلاغ شد.
وی افزود: پس از تدوین سند چشمانداز 1414 برنامه راهبردی شهر با 8 هدف، 29راهبرد،81 سیاست و 270 طرح تدوین و برای اجرای وارد برنامه عملیاتی شدیم که اولین برنامه از سال 1395 تا 1399 تدوین، تصویب و به مرحله اجرا رسید.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم تصریح کرد: با تلاش مدیران شهری و پیادهسازی برنامههای راهبردی در سیستمهای ارزیابی برنامه و ابلاغ، سیستمهای کنترل پروژه و سیستم بازخورد استراتژیک توانستیم 65 درصد در مرحله اول برنامه عملیاتی پیشرفت داشته باشیم .
وی ادامه داد: فاز دوم تدوین برنامه عملیاتی از سال 1400 تا 1404 بود که از سال 1400 آغاز شد و همه تلاش مدیران شهری بر اجرای این برنامه است تا شاهد نتیجه رضایتبخش در این فاز باشیم .
رضاخانی در خصوص تدوین برنامه عملیاتی سوم گفت: در حال حاضر فرایند تدوین برنامه عملیاتی سوم آغاز شده که با برنامههای قبلی تفاوت دارد و در تلاشیم این برنامه را با توجه به مدلهای بومی و خاص مدیریت شهری قم تدوین کرده و در قالب مدل برنامه استراتژیک شهر پیشرو در ابتدای انقلاب اسلامی که مبانی آن بر گام دوم انقلاب اسلامی، سند الگوی انقلاب اسلامی ایران، شناخت ادبیات نظری ایرانی اسلامی و مباحث مرتبط با شهر همگرا تأکید دارد،ابلاغ کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از خواستههای مجموعه مدیریت شهری در رابطه با مباحث، آسیبشناسی و بهکارگیری از ذینفعان و مجموعه حوزه علمیه است تا با اخذ دیدگاههای دبیران و صاحبنظران در حوزههای مختلف، مبانی برنامه عملیاتی سوم را تدوین کنیم.
انتهای خبر/
کد مطلب: 14524