کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیر منطقه شش قم خبر داد:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان به پروژه‌های ترافیکی منطقه ۶ قم

30 آذر 1402 ساعت 11:59

مدیر منطقه شش شهرداری قم از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان بودجه به پروژه‌های ترافیکی منطقه خبر داد و گفت: اجرای خط‌کشی و ترمیم علائم ترافیکی از مسائل مورد توجه در منطقه شش است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری احمد ترکمن در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز، با اشاره به اهمیت اجرای پروژه‌های ترافیکی و بودجه ۲۰ میلیارد تومانی منطقه شش شهرداری قم در این زمینه، اظهار کرد: یکی از کارهایی که در منطقه انجام‌شده اجرای ۸۲ کیلومتر خط‌کشی در معابر منطقه بوده است.
 وی ایمن‌سازی معابر را یکی از برنامه‌های منطقه دانست و افزود: اصلاح ویلچر روها و هم‌سطح سازی کوچه‌های فرعی به اصلی و رفع مشکلات پیاده‌روها به اولویت در حال اجرا است و همچنین اصلاح هندسی معابر نیز در دستور کار قرارگرفته است.
 مدیر منطقه شش شهرداری قم اضافه کرد: تا امروز اصلاح هندسی خیابان شهید فهیمی، تقاطع حمزه سیدالشهدا با توحید، میدان کشاورز و ابتدای بعثت انجام‌شده و پیاده‌روها نیز موزاییک و مسیر ویلچر روها اجراشده است.
 ترکمن از اصلاح ورودی و خروجی کمربندی امام علی (ع) به سمت جعفریه نیز خبر داد و تصریح کرد: تابلوهای هدایت مسیر به‌روز شده و در صورت نبود تابلو، کمبودها برطرف شده است، همچنین المان ورودی سمت جعفریه هم در حال اجرا است و نورپردازی آن باوجود دو مرحله سرقت به‌زودی دوباره اجرایی می‌شود.
 وی تأکید کرد: فضای سبز ورودی سمت جعفریه نیز در حال آماده‌سازی است و زیباسازی برای آن ردیف ویژه گذاشته تا مسیر به شکل مناسبی برای شهروندان آماده شود.

انتهای خبر/


کد مطلب: 14699

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/14699/اختصاص-۲۰-میلیارد-تومان-پروژه-های-ترافیکی-منطقه-۶-قم

قم فوری
  https://www.qomefori.ir