افزود: این رشد جوجه ریزی که افزایش عرضه گوشت مرغ به بازار قم را درپی داشته و دارد با همراهی مرغداران و تشکلهای طیور استان محقق شد و سازمان جهاد کشاورزی این روند رشد تولید را با قدرت بیشتر ادامه خواهد داد.
وی افزود: در همین خصوص در 6 ماهه دوم سالجاری ۶ میلیون و ۷۵۰ هزار قطعه جوجهریزی در مرغداریهای مرغ گوشتی استان انجام شد، در حالی که سال گذشته در زمان مشابه این رقم پنج میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بود.
وی ادامه داد: بر اساس نیاز سنجی صورت گرفته، برای افزایش ظرفیت مرغداریهای مرغ گوشتی در استان قم تدابیر لازم اندیشیده شدهاست و سازمان جهاد کشاورزی قم در این رابطه از سرمایه گذاران با تسهیل فرآیند صدور مجوز، اختصاص زمین و اعتبارات بانکی حمایت میکند.
گفتنیاست جلسههای مرتبط با موضوع امنیت غذایی با حضور مسئولان دستگاههای متولی به صورت منظم و مستمر در سازمان جهاد کشاورزی قم برگزار و در آن آخرین وضعیت تولید و تامین گوشت مرغ برای پاسخ به نیاز بازار استان رصد میشود.
بر اساس اعلام نظر مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم در راستای تامین امنیت غذایی پایدار در قم، سطح تولید محصولات راهبردی همچون گوشت مرغ در این استان با مشارکت فعال بخش خصوصی افزایش مییابد و در همین رابطه از حضور سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت در این عرصه حمایت میشود.
به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهرهبردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۵۰ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانهای است.
بیشتر بهرهبرداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل میدهند بهنحویکه کشاورزی بهتنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخشهای مختلف قم را به خود اختصاص دادهاست.