استاندار قم با اشاره به عقب ماندگی این استان در توسعه فضاهای آموزشی، گفت: قم با کمبود ۲۷۷ مدرسه روبروست که جبران آن جز با همراهی خیرین، امکان پذیر نیست.
استاندار تاکید کرد؛
قم با کمبود ۲۷۷ مدرسه روبروست
6 آذر 1403 ساعت 19:34
استاندار قم با اشاره به عقب ماندگی این استان در توسعه فضاهای آموزشی، گفت: قم با کمبود ۲۷۷ مدرسه روبروست که جبران آن جز با همراهی خیرین، امکان پذیر نیست.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوریاکبر بهنام جو روز سهشنبه در آیین افتتاح ۲۰ مدرسه خیرساز که با حضور وزیر آموزش و پرورش در استان قم برگزار شد، در عین حال اظهار داشت: کمبود فضاهای آموزشی در این استان در قالب همکاری مشترک دولت و خیرین، برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: براساس توافقنامههای انجام شده با خیرین مدرسه ساز، ۱۰۰ مدرسه از مجموع کمبود ۲۷۶ مدرسه در قم، توسط خیرین احداث خواهد شد.
بهنام جو بیان کرد: همچنین وزارت آموزش و پرورش و دولت نیز نسبت به احداث فضاهای آموزشی و جبران کمبود مدرسه در این استان، اهتمام ویژهای دارند.
وی امیدواری کرد که با برنامه ریزیهای انجام شده و اختصاص زمین از سوی شهرداری قم و ادارهکل راه و شهرسازی، تا چهار سال آینده، بخش مهمی از کمبود مدرسه در این استان مدیریت شود.
بهنام جو در ادامه با اشاره به اهمیت مساله تربیت در مدارس، عنوان کرد: در بخش تربیتی آموزش و پرورش، سندی با توجه به مسائل اجتماعی توسط مسوولان و مدیران در حال تدوین است.
، مدرسه شهید هندویان ۱۳، امروز سهشنبه با حضور وزیر آموزش و پرورش در شهرک قدس قم به بهره برداری رسید.
با پیگیریهای خیر مدرسه ساز حاج ابوالفضل هندویان در ۲۰ آذر ماه سال ۱۴۰۱ با انعقاد یک تفاهم نامه خیری، احداث مدرسه ۱۲ کلاسه خیری دیگری به نام برادر ایشان شهید مهدی هندویان در شهرک قدس شهر قم آغاز شد.
پس از انجام عملیات اجرایی بخش خیری این مجموعه آموزشی، با تامین اعتباری که از محل منابع استانی انجام شد ، در آذر ماه سال ۱۴۰۲ ، تکمیل این مجموعه آموزشی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد تومان آغاز و پس از تجهیز کامل آن ، در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جهت بهره برداری دانش آموزان تحویل مجموعه آموزش و پرورش شد.
تمامی کلاسها و فضاهای مدرسه هوشمند شهید مهدی هندویان شهرک قدس ، مجهز به تجهیزات الکترونیک ارائه مباحث درسی و ویدئو پروژکتور بوده و در این مجموعه آموزشی سیستم جامع کنترلی دوربین مدار بسته تعبیه شدهاست.
این پروژه در زمینی به مساحت یک هزار و ۷۹۷ متر مربع و با مجموع زیربنای ساختمانی ۲ هزار و ۲۵۳ متر مربع در سه طبقه و در قالب ۱۲ کلاس درس ، ۱۳ اتاق اداری و جنبی ، چهار کارگاه و آزمایشگاه، نمازخانه ای به مساحت ۲۲۵ متر مربع، ساختمان نگهبانی، ساختمان سرویس بهداشتی و سرایداری، یک هزار و ۱۱۸ متر مربع محوطه سازی، ۱۱۱ متر طول دیوار محوطه و حدود ۱۰۰ متر مربع فضای تجاری جهت درآمد زایی برای مدرسه بر اساس آخرین استانداردها و ضوابط فنی روز طراحی و اجرا شدهاست.
انتهای خبر/
کد مطلب: 18409