کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مسئول امور بانوان و خانواده شهرداری قم:

تلاش شهرداری قم توسعه نشاط در بستر خانواده است

21 بهمن 1403 ساعت 14:50

مسئول امور بانوان و خانواده شهرداری قم با اشاره به اینکه نشاط اجتماعی یکی از اولویت‌های شهرداری قم است، مطرح کرد: در مجموعه مدیریت شهری قم تلاش می‌کنیم تا برنامه‌های نشاط آفرین با حضور خانواده‌ها در شهر قم تقویت شود.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری زهرا کرمانی در حاشیه بازدید از شادواره شهروندی و در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: بخاطر برگزاری چنین برنامه مفرحی به مجموعه سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قم خداقوت عرض می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه نشاط اجتماعی یکی از اولویت‌های شهرداری قم است، مطرح کرد: باید در سطح شهر فضاهایی ایجاد کنیم که شهروندان در آن محیط‌ها شاد باشند.
مسئول امور بانوان و خانواده شهرداری قم با بیان اینکه مردم امروز نیازمند شادی و امید هستند، عنوان کرد: در مجموعه مدیریت شهری قم تلاش می‌کنیم تا فضاهای این چنینی برای شهروندان توسعه پیدا کند.
گفتنی است، شادواره شادی از 12 بهمن‌ماه در مجتمع امام خمینی(ره) افتتاح شد و تا 22 بهمن‌ماه از ساعت 9 الی 15 ویژه مدارس و از ساعت 17 الی 22 ویژه خانواده‌ها فعالیت دارد.
 


انتهای خبر/


کد مطلب: 19426

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/19426/تلاش-شهرداری-قم-توسعه-نشاط-بستر-خانواده

قم فوری
  https://www.qomefori.ir