کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم خبرداد

افزایش سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی شهری قم تا پایان ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز

24 اسفند 1403 ساعت 17:37

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم از افزایش سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تا پایان ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز خبرداد.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علی نیک در گفت‌وگو با شهرنیوز اظهار داشت: سازمان اتوبوسرانی به جهت خدماتی بودن امکان تعطیلی در هیچ یک از ایام سال را ندارد.‌ درواقع سرویس دهی این سامان به خصوص در ایام ماه مبارک رمضان، روزهای پایانی سال و عید نوروز مضاعف می شود.

وی افزود: به همین نسبت همکاران به دلیل اینکه ناوگان دچار خلل نشود از صبح زود و بعد از سحری سرویس دهی را مانند گذشته از ۶ صبح شروع می کنند و در شیفت ظهر تعویض شیفت صورت می گیرد. همچنین شیفت غروب برای افطار به هیچ عنوان قابل تعطیل شدن نیست به همین دلیل افطاری همه عزیزان در بین مسیر توزیع می شود تا خللی در سرویس دهی ایجاد نگردد.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم ادامه داد: به دنبال این موضوع و همزمانی شب های ماه مبارک با ایام پایانی سال از رانندگان خواهش شد تا خدمات را یک ساعت بیشتر کنند و پایان این خدمات از ساعت ۲۲ به ساعت ۲۳ برسد تا اگر همشهریان و مسافرین عزیز بعد از افطار به خرید یا زیارت می روند بتوانند از سرویس ها استفاده کنند. 
نیک با تاکید بر اینکه شب های احیا سرویس دهی قطع نشده و تا سحر ادامه دارد تا مردم کمتر از سواری شخصی در مسیر اماکن زیارتی به خصوص حرم مطهر حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران استفاده کنند، گفت: در این دو قسمت سرویس دهی متمرکز شده و اتوبوس ها دپو می‌شود و تا سحر فعالیت خواهند کرد. 
وی اذعان داشت: این خدمات ویژه تا پایان ماه مبارک رمضان و ایام نوروز ادامه خواهد داشت و همکاران اداری نیز به صورت کشیک فعال هستند. همچنین بخش بازرسی و اتاق AVL  کاملا موضوعات را رصد می کنند تا سرویس دهی مناسبی برای عزیزان همشهری و روزه داران گرامی وجود داشته باشد.
 

انتهای خبر/


کد مطلب: 19906

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/19906/افزایش-سرویس-دهی-ناوگان-اتوبوسرانی-شهری-قم-پایان-ماه-مبارک-رمضان-تعطیلات-نوروز

قم فوری
  https://www.qomefori.ir