کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

عضو شورای اسلامی شهر قم:

فرهنگسرای بوستان شهریار قم آماده افتتاح است/ توجه مدیریت شهری به مناطق کم‌برخوردار

25 فروردين 1404 ساعت 0:36

عضو شورای اسلامی شهر قم از تکمیل عملیات عمرانی فرهنگسرای بوستان شهریار در منطقه ۶ شهرداری قم خبر داد و گفت: این پروژه فرهنگی آماده بهره‌برداری است.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری حسن طلائی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز اظهار داشت: فرهنگسرای شهریار با سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومانی به پایان مرحله ساخت رسیده است.

وی با اشاره به ویژگی‌های این مجموعه افزود: این فرهنگسرا در دو طبقه و با امکاناتی شامل سالن‌های ورزشی، کلاس‌های آموزشی، بخش اداری و یک آمفی‌تئاتر ۲۰۰ نفره طراحی شده که می‌تواند پاسخگوی نیازهای فرهنگی شهروندان منطقه باشد.
عضو شورای شهر قم با بیان اینکه تجهیزات الکتریکی و مکانیکی شامل سیستم‌های سرمایشی، موتورخانه، ژنراتور و آسانسورها نصب و آماده بهره‌برداری است، تصریح کرد: محوطه‌سازی و دیوارکشی پیرامونی پروژه نیز با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان به پایان رسیده است.
طلائی با تأکید بر اهمیت توسعه فضاهای فرهنگی در شهر قم خاطرنشان کرد: افتتاح این فرهنگسرا گام مهمی در ارتقای شاخص‌های فرهنگی شهر و ایجاد فضایی مناسب برای فعالیت‌های آموزشی و هنری خانواده‌ها خواهد بود.
وی در پایان از برنامه‌ریزی برای افتتاح رسمی این مجموعه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: مدیریت شهری درصدد است تا زیرساخت‌های فرهنگی در مناطق کم برخوردار را در قالب مجموعه‌های مختلف ارتقا داده و زمینه برای نقش آفرینی دستگاه‌ها و گروه‌های فرهنگی را بیش از پیش فراهم کند.

انتهای خبر/


کد مطلب: 20215

آدرس مطلب :
https://www.qomefori.ir/news/20215/فرهنگسرای-بوستان-شهریار-قم-آماده-افتتاح-توجه-مدیریت-شهری-مناطق-کم-برخوردار

قم فوری
  https://www.qomefori.ir