رئیس هیئت مدیره دانشگاه شهاب دانش بر لزوم تلاش بیشتر دانشگاه ها برای افزایش مهارت آموزی به دانشجویان برای ورود بهتر به بازار کار تاکید کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مهدی کراری امروز در دویست و شانزدهمین جلسه شورای مرکزی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی و غیر دولتی بیان کرد: دانشگاه شهاب دانش در بدو تاسیس کار خود را با دو رشته کار خود را آغاز کرد. در سالهای اول علاوه بر اینکه دانشجوی بیشتری وجود داشت، اخذ رشته برای دانشگاه ها نیز به شکل فراوانی وجود داشت و به همین دلیل برنامه ریزی نیز ساده تر بود.
وی افزود: در سالهای بعد برنامه نویسی مشکل شد زیرا هم اخذ رشته مشکل تر شده است و داوطلبان کمتری نیز نسبت به گذشته مراجعه می کنند. بر اساس برنامه ریزی که انجام شد و ساختمان سازی که انجام شد توانستیم رتبه خود را به دانشگاه ارتقا دهیم.
کراری تصریح کرد: پس از تشکیل دانشگاه، کنفرانس تخصصی مهندسی پزشکی و همچنین کنفرانس های تخصصی دیگری در این دانشگاه برگزار شد.
رئیس هیئت مدیره دانشگاه شهاب دانش یادآورشد: یکی از مهمترین فعالیت های دانشگاه، برگزاری دوره های تخصصی و آزاد بود که این دوره ها برای کسب مهارت لازم برای رسیدن به مشاغل مورد نیاز در جامعه بود که در عرصه تجهیزات پزشکی و تجهیزات برقی و... برگزار شد. این دوره های مکمل با تفاهم با نظام مهندسی و مدیریت و برنامه استان فعالیت های گسترده ای در این عرصه انجام شد.
کراری گفت: این دانشگاه در رشته های مختلف و مسابقات مختلف دانشجویی همیشه فعالیت گسترده داشته است.
وی اشاره کرد: دانشجویان این دانشگاه در مسابقات رباتیک و سایر رشته های علمی همیشه فعالیت های مثمرثمری داشته اند. در عرصه ورزشی نیز این دانشگاه صاحب افتخارات گسترده ای در سطح کشور است و امسال نیز یکی از دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب رتبه سوم مسابقات ورزشی دانشجویان جهان شد.
کراری بیان کرد: یکی از عرصه های مهم دانشگاه، معاونت پژوهش دانشگاه است. در این دانشگاه تلاش شد که مرکز نوآوری غیر دولتی شکل بگیرد که در این زمینه پیگیر تفاهم نامه های خود هستیم تا شرکت های دانش بنیان را به خوبی حمایت کنیم. همچنین جذب امتیازات برای شرکت های نوآور در دانشگاه از دیگر تلاش های این معاونت بوده است. در حال حاضر دو شرکت اینترنت اشیا و سیستم تهویه در این مرکز فعالیت دارند که این شرکت ها در آینده قطعا ارتقا خواهند یافت.
وی گفت: در زمینه هوش مصنوعی و کاربرد آن در سلامت کار تخصصی در حال انجام است که با تفاهمات با دانشگاه علوم پزشکی فعالیت آموزشی و پژوهشی در حال انجام فعالیت مشترک هستیم تا دانشجویان ما پروژه های خود را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تعریف کنند تا به شکل کاملا کاربردی به تولید پژوهش بپردازیم.
وی ابراز کرد: ارتباط موثر با دانشگاه فنی و حرفه ای از دیگر فعالیت های این دانشگاه است. سازمان فنی و حرفه ای دوره های خوب و بسیار ارزانی را برگزار می کند و از دیگر سوی دانشجویان ما نیز نیازمند برگزاری دوره های تخصصی هستند. تلاش ما این است که کارآموزان ما در یک دوره های تخصصی و حرفه ای شرکت کنند تا پس از تحصیل به شکل کامل تری وارد فضای کار شوند.
کراری اظهارکرد: دوره کهاد در این رابطه تعریف شده است که می توان از این ظرفیت استفاده کرد که دانشجویان بتوانند در رشته خود صاحب یک حرفه شوند. راه اندازی مرکز مهارت آموزی و مهارت شغلی از دیگر فعالیت های مشترک با فنی و حرفه ای است.
رئیس هیئت مدیره دانشگاه شهاب دانش گفت: طرح غربالگری شغلی از جمله طرح های مهمی است که در این مرکز راه اندازی می شود. این طرح در سال تحصیلی آتی در این دانشگاه اجرا می شود. بسیاری از دانشجویان در بدو ورود دید کاملی نسبت به شغل تخصصی آینده ندارند. در این بین با تست های تخصصی سعی می کنیم که زمینه استعداد دانشجویان را شناسایی کنیم.
کراری تصریح کرد: در کنار این تست دوره های تخصصی مهارت آموزی جوانان را نیز برگزار می کنیم. این طرح به ارایه تخصص هایی می پردازدکه یک جوان بیست ساله باید آنها را بلد باشد.
وی گفت: دانشجویان که به دنبال ادامه تحصیل هستند در یک طرح و برنامه خاصی قرار می گیرند. امید داریم که با اجرای این گونه طرح ها دانشجویان را به شکل جهت دار در رشته خود هدایت کنیم. در اسفندماه نیز کنفرانس تخصصی در این حوزه برگزار میشود.