مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: ضرورت دارد که آثار تاریخی و گردشگری شهر قم مانند تیمچه بزرگ بازار از طریق رسانهها به عموم مردم اطلاعرسانی و این ظرفیتها شناسانده شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علیرضا خاکی در آیین رونمایی از کتاب ابنیه سنتی قم، یاد استاد حسن معمار قمی، معمار تیمچه قم را گرامی داشت و اظهار کرد: این معمار قمی نقش مهمی در حفظ و توسعه معماری اسلامیایرانی داشت و معماری او در بناهایی نظیر مسجد سپهسالار تهران، مجلس شورای ملی، ایوان آینه، تیمچه بزرگ بازار قم و امامزاده حمزه(ع) شهر قم بینظیر است.
وی به محورهای فرهنگیتاریخی شهر قم اشاره و بیان کرد: این سازمان در سال ۱۳۹۵، موضوع احیای بافت فرسوده و شناسایی محورهای فرهنگیتاریخی شهر قم را در دستور کار قرار داد.
مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) ادامه داد: به منظور ساماندهی بافتهای پیرامون حرم مطهر و شناسایی ابعاد گوناگون فرهنگی شهر قم طرح محور فرهنگیتاریخی را در ۶ کیلومتر در ۱۷ محله تاریخی شهر قم با کفسازی، جدارهسازی و بهسازی کامل کردیم.
خاکی خاطرنشان کرد: عمده عناصر ارزشمند خانههای سنتی در بافت تاریخی شهر قم قرار دارد. وی بر لزوم استفاده از ظرفیت حضور ۲۰ میلیون گردشگر در شهر قم در طول سال تأکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم، زائران و گردشگران در بافت تاریخی شهر قم حضور پیدا کنند و این موضوع میتواند باعث افزایش زمان ماندگاری گردشگران در قم شود.
مدیرعامل سازمان زیباسازی، بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر حضرت معصومه(س) با تأکید بر این که جنبههای مختلف قم از جمله آثار تاریخی آن باید معرفی شود، گفت: ضرورت دارد که آثار تاریخی و گردشگری شهر قم مانند تیمچه بزرگ بازار از طریق رسانهها به عموم مردم اطلاعرسانی و این ظرفیتها شناسانده شود.