تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۰۰
کد مطلب : 19966
مدیر منطقه یک شهرداری قم گفت: به دنبال درخواست‌های مردمی عملیات شناسایی و برخورد با مشاغل مزاحم در خیابان محتشم کاشانی آغاز شده و شهرداری قم توافق با مالکان این اراضی را از طریق ماده ۱۰۱ در دستور کار قرار داده تا با رفع این مانع، پروژه عمرانی متوقف‌شده در خیابان محتشم مجدداً آغاز شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری به نقل از واحد خبر منطقه یک شهرداری قم، محمدحسین علی‌اکبری از برخورد با مشاغل مزاحم شهری در خیابان محتشم خبر داد و اظهار کرد: این مشاغل علاوه بر نقض حقوق شهروندی، سلامت روان، زیبایی شهر و آرامش اجتماعی را نیز تحت تأثیر قرار داده و معضلات متعددی برای شهر و شهروندان ایجاد کرده‌ است.
وی با اشاره به درخواست‌های مکرر مردم در خصوص رفع مزاحمت‌های ناشی از فعالیت مصالح‌فروشان و فروشندگان کانکس در خیابان محتشم کاشانی افزود: در راستای اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، بازدید میدانی از این مشاغل با حضور دادستان قم انجام شد و چندین واحد مزاحم شناسایی و اقدامات اجرایی برای ساماندهی آن‌ها در دستور کار شهرداری منطقه یک قرار گرفت.
مدیر منطقه یک شهرداری قم با تأکید بر نقش شهرداری قم در تأمین محیطی امن و سالم برای شهروندان گفت: شهرداری موظف است در صورت ایجاد مزاحمت و آلودگی‌های ناشی از مشاغل در محدوده شهری، به موضوع رسیدگی کرده و مانع ادامه فعالیت‌های مخل نظم شهری شود.
وی یکی از موانع موجود در پروژه عمرانی خیابان محتشم را اراضی فاقد توافق دانست و بیان داشت: این زمین‌ها که پیش از این محل فعالیت کوره‌های آجرپزی بوده، هم‌اکنون در مسیر اصلی خیابان قرار دارد.
علی‌اکبری ادامه داد: بر اساس طرح تفصیلی، کاربری‌های متنوعی از جمله فضای سبز و محورهای تجهیزشده برای این محدوده پیش‌بینی شده و شهرداری قم توافق با مالکان این اراضی را از طریق ماده ۱۰۱ در دستور کار قرار داده تا با رفع این مانع، پروژه عمرانی متوقف‌شده در خیابان محتشم مجدداً آغاز شود.
وی افزود: از شهروندان درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه مزاحمت شغلی، تخلفات را به اداره ساماندهی شهرداری منطقه یک گزارش دهند تا برابر قانون با متخلفان برخورد شود.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcaion6.49noi15kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما