عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: در شهرداری قم این نسبت حدوداً ۲۰ درصد هزینههای جاری و ۸۰ درصد هزینههای عمرانی است که روند اقتصادی فعلی و اتفاقاتی مانند کاهش ارزش پول، میزان تورم و افزایش دستمزدها سبب شده است تا این نسبت هزینهها دائماً در حال تغییر باشد.
عضو شورای اسلامی شهر قم دو ایراد به لایحه تبصره سه شرکت آب و فاضلاب وارد کرد و افزود: بر اساس قانون جدید درامدهای پایدار، نباید رأیی را که دیوان رد کرده دوباره به رأی گذاشت و این جای اشکال دارد، همچنین هیئت انطباق باید به این موضوع توجه کند.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: شهر قم از نظر توسعه شبکه فاضلاب از شهرهای توسعهنیافته است، اما باید برای اجرایی شدن تبصره سه مسیر بهدرستی طی شود و رضایت مردم در مورد هزینه حق آب بهاء و توسعه انشعاب آب و فاضلاب کسب شود.
عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: شهر قم از نظر توسعه فاضلاب جزء شهرهای کمتر توسعهیافته در حوزه فاضلاب بوده و مردم در مناطق مختلف مشکلات زیادی را در این خصوص دارند.
عضو شورای اسلامی شهر قم 50 درصد بودجه عمرانی شهرداری را مختص به پروژههای کلان دانست و افزود: این 30 پروژه کلان که سهم زیادی از بودجه را به خود اختصاص میدهند، نیاز به رصد و نظارت ویژه از طرف شورای اسلامی شهر و مدیران دارد.
عضو شورای اسلامی شهر قم نگاه صنفی به حوزه پرستاری را جفا در حق پرستاران دانست و گفت: پرستاران جدا از خدماتی که در حوزه سلامت جسمی به بیماران ارائه میدهند، در حوزه بهداشت روان نیز با حمایتهای عاطفی که از بیمار دارند خدمات قابلتوجه ای ارائه داده و باید این بخش از کار پرستاران نیز بهخوبی دیده شود.