معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به صدور مجوز ۱۵ کیلومتر مجوز حفاری در شهرداری قم گفت: همکاری و هماهنگی خوبی میان شهرداری قم و شرکتهای زیرساختی برای حراست از آسفالت در معابر شهری صورت گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری عباس حلواییزاده در گفتوگو با شهرنیوز، اظهار کرد: در سال جاری برای بخش معاونت فنی و عمرانی بالغ بر هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان بودجه مستقیم پیش بینی شده که مجموع معاونت باید قسمتهای تهیه طراحی، تهیه اسناد، مناقصه، اجرا، نظارت و تحویل پروژه را در دستور کار داشته باشد.
وی افزود: در کنار این در تمام مجموعه شهرداری قم برای پروژههایی که از سقف معاملات متوسط یعنی دو میلیارد تومان ارزش بیشتری دارند، کار راهبری و انعقاد قرارداد پروژه به سمت معاونت فنی و عمرانی شهرداری میرود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: تمام قراردادهایی که در چهار ماه اول سال در این معاونت به صورت مستقل صورت گرفته، بیش از ۷۰۰ میلیارد تومان است که شامل قراردادهای عمرانی، خرید و مشاوره میشود.
حلواییزاده اضافه کرد: این تعداد مناقصاتی که انجام شد، حاصل کمیسیونهای مختلف معاملات، فنی بازرگانی، فنی و مالی، تحویل موقت و تحلیل طی ۱۴ جلسه بود.
وی تصریح کرد: در معاونت فنی و عمرانی واحدی به نام حفاریها وجود دارد که در خصوص تأسیسات و امور زیربنایی مثل برق، آب، گاز، مخابرات و دیگر زیرساختهای شهری برای دستگاههای مرتبط مجوز حفاری صادر میکنند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم تاکید کرد: شرکت آب و فاضلاب از ابتدای سال تا کنون بالغ بر پنج کیلومتر، شرکت برق حدوداً هزار و ۶۰۰ متر، شرکت گاز ۴ هزار متر و مخابرات ۴ هزار ۳۸۰ متر مجوز حفاری از شهرداری قم دریافت کرده و در مجموع حدود ۱۵ کیلومتر مجوز در چهار ماه اول سال دریافت شده است.
حلواییزاده گفت: با توجه به سیاستهای قیمتی در صدور مجوز حفاریها، شرکتها به این بلوغ و فرهنگ رسیدهاند که طرحهای توسعه و ترمیم شبکه را در معابری که کمتر از چهار سال از عمر آسفالت آن میگذرد، اجرا نکنند.
وی با تاکید بر اینکه این رویکرد موجب حفظ سرمایههای شهر میشود اضافه کرد: نمیتوان توسعه شهر را ممنوع کرد، اما با توجه به قیمت سرسامآور توزیع آسفالت در معابر، نباید جایی حفاریها انجام شود که روکش آسفالت در آن به تازگی ایجاد شده است.