تاریخ انتشار :پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۱۷:۲۵
کد مطلب : 17807
مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم از اجرای عملیات نصب تجهیزات ترافیکی تقاطع فردوسی، بلوار آیت‌الله صدوقی و پُل تازه ساخته شده بلوار فردوسی و یاسمن خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری ب واحد خبر سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم، علیرضا خلیلی در گفت‌وگویی با اشاره به اجرای عملیات نصب تجهیزات ترافیکی تقاطع فردوسی و بلوار آیت الله صدوقی و همچنین پُل جدیدالاحداث بلوار فردوسی و یاسمن اظهار کرد: با توجه به پایان عملیات عمرانی تقاطع فردوسی و یاسمن و نیز بهره برداری از پروژه موصوف، هم زمان کار نصب تابلوهای هشدار دهنده بر روی عرشه و مسیرهای اطراف و زیرگذر این پُل انجام شد.
وی افزود: به منظور آشکارسازی و ایمن سازی تقاطع موصوف، بیش از ۳۵۰ عدد تجهیزات و تابلوهای هشدار دهنده بر روی عرشه و مسیرهای اطراف و زیرگذر این پُل جانمایی و نصب شد.
مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری قم تصریح کرد: این عملیات شامل نصب تابلوهای انتظامی، تابلو راهنمای مسیر، تابلو محدودیت سرعت، کاشن تانک، بولارد، استاپر و استوانه‌های ترافیکی ۷۵ سانتی‌متری بود که با موفقیت انجام شد.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdccm4qs.2bqmx8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما