تاریخ انتشار :شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۵۰
کد مطلب : 19554
به مناسبت خجسته میلاد حضرت ولی‌عصر(عج) و گرامیداشت نیمه‌شعبان، گروه‌های فرهنگی و هنری از استان‌های مختلف ایران در مقابل غرفه استان قم گرد هم آمدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع، فرهنگ و آداب‌ورسوم سرزمین خود را به نمایش بگذارند.
اجرای گروه‌های فرهنگی استان‌های مختلف ایران مقابل غرفه استان قم به مناسبت نیمه‌شعبان/ حضور خادمان حرم حضرت معصومه(س)
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری در این ویژه‌برنامه، اجراهای متنوعی از جمله نمایش‌های آیینی، نقالی، پرده‌خوانی، شاهنامه‌ و خیام خوانی و مدیحه‌سرایی برگزار شد. 
هر یک از این گروه‌ها، با لباس‌های محلی و سبک‌های هنری خاص خود، جلوه‌ای از تنوع فرهنگی و پیوند عمیق اقوام ایرانی را به نمایش گذاشتند.
این برنامه با حضور خادمان حرم مطهرحضرت معصومه(س) جلوه‌ای ویژه‌ای داشت. خادمان کریمه اهل‌بیت(س) با پرچم متبرک حرم مطهر و عطرآگین کردن فضا؛حال و هوای معنوی این جشن را دوچندان کردند. همچنین به نشانه‌ انتظار فرج و ارادت به حضرت ولی‌عصر(عج)، گل‌های نرگس در میان حاضران توزیع شد.
برگزاری این برنامه در جوار غرفه استان قم، فرصتی ارزشمند برای آشنایی بیشتر با سنت‌های کهن ایرانی و اسلامی بود. استان قم به عنوان یکی از مهم‌ترین قطب‌های مذهبی کشور، همواره میزبان زائران و علاقه‌مندان به معارف اهل‌بیت (ع) بوده است و این رویداد فرهنگی و هنری نیز جلوه‌ای از پیوند میان فرهنگ، هنر و معنویت بود.
در این برنامه فرهنگی به مناسبت نیمه شعبان سالروز ولادت با سعادت امام مهدی(عج) گروه‌های فرهنگی از استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، لرستان، کرمانشاه و ... حضور داشتند. 
در ادامه برنامه خادمان حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به همراه تعدادی از اعضای غرفه استان قم با حضور در سایر غرفه‌های سالن 38B فرا رسیدن میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله الاعظم(عج) را تبریک گفتند.
 

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcdok0f.yt0nk6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما