مدیر منطقه چهار شهرداری قم گفت: به منظور رعایت حقوق شهروندی و ایجاد زیرساختهای مناسب برای تردد ایمن افراد دارای معلولیت، 35 نقطه در سطح منطقه چهار شهرداری قم با اعتباری بالغ بر20 میلیارد ریال مناسبسازی شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری علیرضا اقبالیان در گفتوگو با خبرنگار شهرنیوز از اجرای پروژه مناسبسازی معابر عمومی برای تسهیل عبور و مرور معلولان و جانبازان خبر داد و اظهار کرد: در راستای تحقق شهر بدون مانع و تأمین دسترسی آسان برای تمامی شهروندان، ۳۵ نقطه در سطح منطقه چهار اصلاح و مناسبسازی شده است.
وی افزود: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال انجام شده و اقداماتی چون اصلاح جداول عرضی، همسطحسازی معابر و نصب سامانههای ویژه ویلچررو در خیابانهای امین، شهید کریمی، شهید صدوقی، فردوسی، حکیم، قائم و مفتح اجرایی شده است.
مدیر منطقه چهار شهرداری قم با تأکید بر اهمیت رعایت حقوق شهروندی و ایجاد زیرساختهای مناسب برای تردد ایمن افراد دارای معلولیت خاطرنشان کرد: این پروژه گامی مهم در راستای تسهیل تردد جانبازان، سالمندان و افراد دارای نیازهای ویژه است و اجرای این اقدامات علاوه بر افزایش ایمنی، بر بهبود کیفیت زندگی این عزیزان در سطح شهر موثر خواهد بود.
وی گفت: شهرداری قم در تلاش است با اجرای طرحهای مشابه در سایر نقاط شهر، شرایطی فراهم کند که همه شهروندان، بدون مانع و محدودیت، بتوانند از فضاهای شهری بهرهمند شوند.