تاریخ انتشار :سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۵۰
کد مطلب : 19714
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم گفت: ۱۵۰ در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ۱۵۰ المان پلاک شهدا مزین به تصاویر شهدا در ورودی‌های شهر نصب شده و در مرحله سوم نیز ۵۰ عدد المان جدید در کمربندی امام علی (ع) در حال نصب است.
نصب ۱۵۰ المان پلاک شهدا در ورودی‌های شهر قم
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری پیام جوادیان در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز  از طراحی، ساخت و نصب ۱۵۰ عدد المان پلاک شهدا مزین به تصاویر شهدا خبر داد و اظهار کرد: این المان‌ها با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مبادی ورودی شهر نصب شده است.
وی افزود: در مرحله سوم ۵۰ عدد المان جدید نیز تهیه و در کمربندی امام علی (ع) در حال نصب است.
مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری قم خاطرنشان کرد: هزینه هر المان شامل ساخت، نصب و ایجاد روشنایی حدود ۱۹۸ میلیون ریال بوده و این المان‌ها توسط پیمانکار فنی سازمان بدون هیچ‌گونه ایراد فنی نصب شده است.
جوادیان اضافه کرد: بحث روشنایی المان‌ها نیز با تأکید فرمانده محترم سپاه امام علی ابن ابیطالب (ع) انجام شده است.
وی گفت: این المان‌ها در مکان‌هایی چون عوارضی تهران تا عوارضی کاشان، کمربندی امام علی (ع)، جاده قدیم کاشان به قم، جاده قدیم اصفهان به قم، جاده اراک به قم و ورودی جعفریه اجرا و نصب شده است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcbazb8.rhb98piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما