تاریخ انتشار :يکشنبه ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۰۱:۲۳
کد مطلب : 20143
مدیرکل گمرکات قم گفت: پارسال ۴۸۰ میلیون دلار از طریق گمرکات این استان وارد کشور شد که حجم قابل توجهی از آن را کالاهای اساسی و مواد اولیه مورد استفاده در واحدهای تولیدی تشکیل می‌داد.
۴۸۰ میلیون دلار کالا از طریق گمرکات قم وارد شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری اسفندیار دریکوندی روز شنبه در این رابطه بیان کرد: این حجم از واردات به کشور در قالب تعداد سه هزار و سه اظهارنامه، به وزن ۱۰۳ هزار و ۴۹۹ تُن و به ارزش ۴۸۰ میلیون و ۶۹۶ دلار صورت گرفت.
وی افزود: گمرکات قم با دراختیار داشتن امکانات و زیرساخت‌های لازم، شرایط خوبی را برای گسترش تجارت خارجی فراهم آورده‌است و فعالان اقتصادی در سطح استانی و ملی می‌توانند از این موقعیت بهترین استفاده را داشته باشند.
وی ادامه داد: تمامی کالاهای وارد شده به گمرکات استان قم در بخش‌های مختلف توسط دستگاه‌های ذی‌صلاح مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌گیرد و پس از صدور مجوزهای لازم، در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص می‌شود.
، سال گذشته نزدیک به ۲۰۴ هزار تُن کالا در قالب تعداد ۶ هزار و ۱۶ اظهارنامه به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون و ۸۰۳ هزار دلار از طریق گمرکات این استان به کشورهای مختلف جهان صادر شد.
کالاهای صادراتی قم در سال ۱۴۰۳ که تنوع بالایی نیز داشت با تلاش فعالان اقتصادی از طریق گمرکات استان به بازارهای هدف از کشورهای همسایه تا کشورهای مورد نظر در سراسر جهان ارسال شد و درآمد ارزی خوبی را درپی داشت.
در ۱۲ ماهه سال گذشته کشورهای عراق، امارات، افغانستان، روسیه، پاکستان، جمهوری آذربایجان، چین و قطر عمده کشورهایی بودند که کالاهای ساخت قم به آن‌ها صادر شده‌است.
در همین رابطه از انواع مواد شیمیایی تا محصولات غذایی و همچنین لوازم خانگی در کنار بسیاری دیگر از تولیدات صنعتی استان نظیر کفش و صندل به بازارهای هدف صادر می‌شود.
گفتنی است شهرک‌های صنعتی قم امکانات فنی و زیرساختی مناسبی برای فعالیت‌های تولیدی در حوزه‌های مختلف دارند و سرمایه‌گذاران با استفاده از این ظرفیت و نیز نزدیک بودن این شهرک‌ها به پایتخت و عمده بازارهای مصرف کشور و همچنین صادرات به کشورهای هدف می‌توانند فعالیت اقتصادی سودآوری را در این استان ایجاد کنند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، شهاب (چاپ و نشر)، سلفچگان، محمودآباد، ثامن الائمه (ع)، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود و همچنین ۲ شهرک غیردولتی است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال دارد و در شهرک ها و نواحی صنعتی استان نزدیک به ۲ هزار واحد بهره‌بردار با اشتغال بیش از ۵۷ هزار نفر در رشته صنعت های مختلف مشغول تولید هستند.
گفتنی است کالاهای صادراتی قم اکنون تنوع بالایی دارد و به غیر از محصولات شیمیایی و بهداشتی، از مواد غذایی تا لوازم خانگی را شامل می‌شود؛ در همین رابطه تعداد کشورهای هدف صادراتی استان نیز قابل توجه بوده و از کشورهای همسایه تا بسیاری از کشورهای آسیایی، آفریقایی و حتی اروپایی را شامل می‌شود.
با توجه به ظرفیت‌های خوبی که طی سال‌های اخیر در بخش صنعت قم ایجاد شده و سرمایه گذاری‌های کلان صورت گرفته در این بخش، تقویت رویکردهای تجاری در تولید محصولات و افزایش حجم صادرات از مهمترین اولویت‌های استان برای تحقق پیشرفت‌های اقتصادی است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcjtve8.uqeyxzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما