تاریخ انتشار :پنجشنبه ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۳۵
کد مطلب : 20196
معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم:

اجرای ۲ برنامه راهبردی عملیاتی در شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اجرای دو برنامه راهبردی عملیاتی در شهرداری قم و تدوین برنامه سوم گفت: طی این دو برنامه بسیاری از شاخص‌های عملکردی شهرداری رشد مثبت داشته است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری مجید محمدرضاخانی در دیدار شهردار قم با آیت‌الله کریمی جهرمی که در دفتر وی برگزار شد، اظهار کرد: نخستین اولویت شهردار قم در سال ۱۳۹۴ تدوین برنامه عملیاتی بود.
وی با اشاره به اینکه طی ۱۰ سال گذشته دو برنامه عملیاتی در قم محقق شد، افزود: امروز بودجه شهرداری قم بیش از دو هزار درصد رشد داشته و در شرایطی که افزایش نرخ بهای خدمت میانگین حدود ۳۰۰ درصد بوده است.
معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با بیان اینکه تراز شهرداری قم حدود ۲۷ هزار میلیارد تومان مثبت است، عنوان کرد: رمز موفقیت شهرداری قم حرکت در مسیر برنامه‌ریزی‌ها بوده است.
محمدرضاخانی با اشاره به اینکه پروژه‌های بزرگی در سطح شهر قم به بهره‌برداری رسیده است، خاطرنشان کرد: تنها ۱۷ درصد بودجه شهرداری قم جاری است و مابقی آن عمرانی خواهد بود، در شرایطی که استاندارد بودجه شهرداری‌ها ۶۰ درصد بودجه جاری است.
وی با بیان اینکه رویکرد اصلی در سال جاری برنامه‌های فرهنگی است، اضافه کرد: سال گذشته طبق برنامه‌ریزی‌ها رویکرد ما اصلاح مسیرها و هوشمندسازی بوده است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه در سرانه ایمنی و فضای سبز از استانداردها جلوتر هستیم، تاکید کرد: توانستیم در بحث حمل‌ونقل عمومی نیز میانگین عمر اتوبوس‌ها را از ۱۰ سال به دو سال کاهش دهیم.
محمدرضاخانی با بیان اینکه امروز فناوری بازسازی اتوبوس در شهر قم انجام می‌شود، گفت: سالانه ۲۰ اتوبوس با خرید قطعات در شهرداری قم بازسازی می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در حوزه پسماند نیز اتفاقات مثبتی در شهر قم رقم خورد، افزود: امروز دفن مستقیم زباله در شهر قم به صفر رسیده است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdch-zni.23nvwdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما