تاریخ انتشار :سه شنبه ۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۲۲:۲۵
کد مطلب : 20316
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: تمام پروژه‌های عمرانی در قم طی ۱۰ سال گذشته بر اساس طرح جامع حمل‌ونقل و ترافیک و طرح تفصیلی شهر قم اجرایی شده و سلیقه در انجام این اقدامات نقشی نداشته است.
اجرای پروژه های عمرانی بر پایه طرح جامع حمل و نقل انجام میشود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری عباس حلوایی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار شهرنیوز، درخصوص اولویت‌بندی پروژه‌های عمرانی، با تأکید بر اینکه اجرای طرح‌ها بر اساس اسناد مصوب و مطالعات کارشناسی صورت می‌گیرد و تصمیم‌گیری‌ها مبتنی بر سلیقه شخصی نیست، اظهار کرد: طرح جامع حمل‌ونقل به عنوان سند بالادستی، مبنای اصلی اولویت‌بندی پروژه‌هاست و گاهی برخی پروژه‌ها در ابتدا با مخالفت‌هایی مواجه می‌شود اما پس از اجرا اثربخشی آنها به‌وضوح مشخص می‌شود.
وی با اشاره به پروژه تقاطع غیرهمسطح شهدای پرواز افزود: برخی در ابتدا اجرای این پروژه را زودهنگام می‌دانستند، اما این طرح با هدف اتصال نقاط کلیدی شبکه حمل‌ونقل شهری و پاسخ‌گویی به نیازهای ترافیکی آینده طراحی شده بود؛ پروژه‌ای که امروز با رضایت شهروندان همراه بوده و کارآمدی آن در جریان عبور و مرور، به‌خوبی نمایان شده است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به محدودیت‌های مالی و اجرایی شهرداری خاطرنشان کرد: ما نمی‌توانیم همزمان چندین پروژه بزرگ را آغاز کنیم، زیرا این کار نه‌تنها زمان بهره‌برداری را طولانی می‌کند، بلکه هزینه‌های نگهداری و نارضایتی عمومی را افزایش می‌دهد.
وی گفت: پروژه‌ها باید بر اساس ظرفیت مالی و اجرایی شهرداری و با رعایت پیش‌نیازهای فنی پیش بروند.
حلوایی زاده در خصوص پروژه‌های متوقف‌شده چون پل زینبیه که متصل کننده مناطق ۳، ۶ و ۷ است و یا طرح کیوانفر تصریح کرد: برخی پروژه‌ها به دلیل نیاز به همکاری دستگاه‌های دیگر مانند وزارت راه یا راه‌آهن به تأخیر افتاده‌اند.
وی ادامه داد: در مورد تقاطع کیوانفر نیز با وجود تأکید شهرداری قم، شورای ترافیک استان با اجرای آن موافقت نکرد که این به معنای بی‌اهمیتی پروژه نیست، بلکه گاهی موانعی خارج از اختیارات شهرداری قم وجود دارد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به پروژه معلم گفت: اجرای هر پروژه باید زمانی آغاز شود که تمام پیش‌نیازهای آن فراهم باشد، به طور مثال در پروژه معلم، تا زمانی که کمیسیون ماده ۵، بدنه و خط بر را تصویب نکند یا تملک‌ها انجام نشود، شروع عملیات اجرایی تنها منجر به هدررفت منابع و نیاز به تخریب‌های بعدی می‌شود. وی با اشاره به پل سه‌سطحی ولیعصر که با هزینه‌ای کمتر از ۵۰ میلیارد تومان تکمیل شد، بیان داشت: اگر پروژه‌ها در زمان مناسب اجرا شوند، هم هزینه کمتری دارند و هم سریع‌تر به بهره‌برداری می‌رسند.
حلوایی زاده افزود: امروز به دلیل افزایش قیمت‌ها، هرگونه تأخیر در اجرا به معنای تحمیل هزینه‌های چندبرابری به شهرداری و مردم است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcb0fb5.rhbg8piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما