مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز گفت: هرس درختان در شرایط ویژه و با دستورالعملهای خاصی که برای هر نوع درخت وجود دارد انجام میشود و شهروندان نگران میزان هرس درختان نباشند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری،به نقل از روابط عمومی سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم، مهندس پیام جوادیان هرس درختان بوستانها و معابر سطح شهر را همزمان با آغاز فصل پاییز یکی از اولویتها سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری دانست و بیان کرد: با شروع فصل پاییز و آغاز بادهای فصلی هرس درختان معابر سطح شهر و بوستانها در دستور کار سازمان قرارگرفته است.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم مهمترین علت هرس درختان را تداخل با شبکه برق شهری عنوان کرد و گفت: هرس درختان در شرایط ویژه آنهم با دستورالعملهای خاصی که برای هر نوع درخت وجود دارد انجام میشود و شهروندان نگران میزان هرس درختان نباشند.
وی با تأکید بر حفظ ظاهر و سلامت درختان در هرس سالیانه افزود: با توجه به نوع درختانی که در شهر قم وجود دارد، هرس طولی و عرضی درختان را در پاییز و با توجه به نوع خطرات احتمالی برای درختان انجام میدهیم و در هر دو مورد سلامت درخت در نظر گرفته میشود.
جوادیان هرس طولی درختان را از زیر شبکه برق و عرضی را با توجه بهاحتمال سقوط شاخههای سنگین درختان هنگام وزش شدید باد اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به رشد سالانه 8 متری درخت اکالیپتوس و مشکل تداخل با شبکه برقی و همچنین رشد زیاد عرضی آن و احتمال سقوط به خیابان و صدمه دیدن عابران پیاده و خودروها باید این هرس بهصورت منظم در سطح شهر انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: هرس درختان با توجه به تصمیماتی که در جلسات تخصصی با حضور کارشناسان اتخاذ میشود انجام میشود و بعضی از درختان مانند اقاقیا، توت، کاج، نارون و زیتونتلخ نیازی به هرس کلی نداشته و تنها تک شاخهای هرس میشوند و این دستورالعمل به مناطق 8هشتگانه شهرداری ابلاغشده است.
مدیر عامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری قم از مردم درخواست کرد با مشاهده هرگونه تخلف در هرس، قطع درختان و کفبری توسط افرادی غیر از مسئولان شهرداری با سامانه 137 تماس گرفته و بیان کرد: بااطلاع رسانی بهموقع و اعزام و حضور پلیس فضای سبز در محل با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
وی استفاده از راهکاری دیگر را در حفظ درختان از تداخل با شبکه برقی مدنظر قرارداد و تصریح کرد: در برخی استان ها و بخش هایی از شهر قم از روش سیم بند برای جلوگیری از تداخل درختان با شبکه برق استفاده میشود که موثر بوده و این همکاری سایر دستگاه ها به ویژه شرکت توزیع نیروی برق استان را می طلبد.