معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری قم بر ضرورت ساماندهی گاراژهای ضایعاتی در سطح شهر قم تأکید کرد و گفت: جمعآوری زبالهها توسط زباله گردها، صرفه اقتصادی پردازش پسماند شهرداری را از میان برده است.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی گفت: مجموعه معاونت برنامهریزی و سرمایه انسانی در طول 10 سال اخیر دچار تحولات عظیمی شد و سعی کردیم رویکرد سنتی برنامهریزی و منابع انسانی را به سمت رویکرد مباحث علمی پیش ببریم.
معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری قم از همکاری شهرداری و پلیس راهور در ارتقای آموزش ترافیکی خبر داد و گفت: با همکاری پلیس راهور، دو هزار پاکبان و باغبان شهرداری قم آموزشهای ترافیکی دیدهاند.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم از نصب دوربینهای ثبت تخلف در مسیر اتوبوس تندروی بلوار آیتالله بروجردی خبر داد و گفت: علت این اقدام کاهش تصادفات بوده است.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم گفت: با توجه به مطالبات شهروندان و افزایش نیازهای ساماندهی مقاطع عرضی معابر، دستورالعمل کاملی در شهرداری قم برای این موضوع تدوین شد.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به برگزاری منظم جلسات کنترل پروژه بهصورت ماهیانه گفت: نحوه عملکرد تمام بخشهای شهرداری قم بهصورت ماهیانه بر اساس بودجه رصد میشود.
معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ در پایان اردیبهشت آماده شد اما به دلیل مغایرت تاریخهای ذکر شده در قانون شهرداریها و درآمد پایدار، در اوایل تیرماه سال جاری به شورا ارسال شد.
معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری قم ضمن تشریح اقدامات و برنامههای شهرداری قم در اربعین حسینی از آمادگی کامل برای خدمترسانی به راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی در بلوار معنوی پیامبر اعظم (ص) خبر داد.
معاون محیطزیست و خدمات شهری شهرداری قم گفت: حفظ باغات در قم خط قرمز مدیریت شهری است و در این راستا بهصورت جدی پیگیر عدمتغییر کاربری باغات هستیم و قطعاً با این تغییرات کاربری مخالفیم.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: انجام مطالعات منوریل قم نباید با پیشفرض خاصی انجام شود و لازم است مبنای تصمیمگیری دادههای علمی باشد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: در سال جاری در بودجه سالیانه با موافقت شورای اسلامی شهر، 30 میلیارد ریال اعتبار برای آسفالت مدارس با تناژ 8 هزار تا 15 هزار تن در نظر گرفتهشده است.
معاون برنامهریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خواستار ثبت سند معابر به نام شهرداری شد و گفت: در صورت متروکه شدن معبر و یا تغییر کاربری ممکن است کسانی از این شرایط سوءاستفاده کنند.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم از انعقاد بیش از 10 هزار میلیارد ریال در 61 پروژه عمرانی در سال 1402 خبر داد و گفت: بیشترین قراردادها با 57 درصد فراوانی مربوط به احداث تقاطع، پل، تونل و خیابان بوده است.