تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ ساعت ۲۱:۱۳
کد مطلب : 19034
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: از سال ۱۴۰۱ تاکنون، در جریان مجوزهای صادره برای فعالیت واحدهای تولیدی مرتبط با فرآوری محصولات کشاورزی در استان، یک‌هزار فرصت شغلی در این بخش ایجاد شده‌است.
یک‌هزار فرصت شغلی در صنایع تبدیلی کشاورزی قم ایجاد شد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوری حسین طاهری فرد روز یکشنبه پیرامون این موضوع بیان کرد: گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی در قم علاوه بر ایجاد فرصت‌های شغلی متعدد و پایدار، با ارتقا بهره‌وری موجب افزایش سوددهی فعالیت‌های کشاورزی استان نیز می‌شود.
وی افزود: مهمترین اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی استان تامین امنیت غذایی مردم قم است که در همین رابطه توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی با فراهم کردن امکان فرآوری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات، نقش بسیار مهمی در تحقق این برنامه دارد.

وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی قم تلاش دارد، برنامه افزایش ظرفیت فرآوری مواد خام کشاورزی استان را علاوه بر جذب هرچه بیشتر سرمایه گذاران و ایجاد واحدهای تولیدی جدید، با نوسازی صنایع تبدیلی و تکمیلی موجود نیز دنبال کند.
گفتنی است طی سه‌سال گذشته با هدف جلوگیری از خام فروشی و بالا بردن ارزش افزوده فعالیت‌های بخش کشاورزی استان، میزان ۲۶۰ هزار تُن به ظرفیت تبدیل محصولات این بخش افزوده شد. افزایش ظرفیت تبدیل مواد خام کشاورزی به محصول نهایی در قم بر اساس برنامه‌های ششم و هفتم توسعه دنبال می‌شود و سازمان جهاد کشاورزی این استان در راستای تامین امنیت غذایی مردم از هرگونه سرمایه‌گذاری در این بخش حمایت می‌کند.
توسعه صنایع تبدیلی در محل تولید محصولات کشاورزی و دامی یعنی استفاده بهینه از نیروی انسانی محلی، کاهش هزینه‌های حمل ‌و نقل، اشتغال‌زایی در فصول غیر کشاورزی و کاهش بیکاری‌های فصلی، تأمین و عرضه مواد غذایی در خارج از فصل تولید و توسعه درون‌زای مناطق روستایی که کاهش مهاجرت روستائیان را در پی دارد.

بیشتر بخوانید


به گزارش ایرنا، بخش کشاورزی قم در زمینه‌های مختلف در سطح کشور دارای جایگاه مطلوبی است که از جمله آن می‌توان به رتبه ششم در تولید گوشت ماهیان خاویاری، رتبه هفتم تولید خاویار پرورشی، رتبه دهم ماهیان زینتی، رتبه سوم در تولید مرغ تخم‌گذار و تخم مرغ، رتبه سوم تولید توت و رتبه‌های ملی دیگر در تولید سایر محصولات کشاورزی اشاره کرد.
این بخش ۶ درصد از ارزش‌افزوده استان قم را به خود اختصاص داده است، همچنین ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم در بخش‌های مختلف حوزه کشاورزی قم مشغول فعالیت هستند.
میزان متوسط تولید بخش کشاورزی این استان در سال بیش‌از ۸۵۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی،‌ باغی،‌ دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.
بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تنهایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده‌است.

انتهای خبر/ https://qomefori.ir/vdcgtz9q.ak9yw4prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما