مدیرکل آموزش فنی و حرفهای قم گفت: از ابتدای امسال تا پایان دیماه، یکمیلیون و ۱۹۲ هزار و ۱۱۱ نفر ساعت آموزش فنی و حرفهای در بخش دولتی به مهارت آموزان در این استان ارایه شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی قم فوریحجتالاسلام سید محمود عرب روز شنبه افزود: این آموزشها به هشت هزار و ۲۳۸ نفر در قالب ۹۰۶ دوره و ۳۰۸ حرفه آموزشی ارایه شدهاست.
وی اضافه کرد: ۶ هزار و ۷۷۲ نفر ساعت آسیب دیدگاه اجتماعی، پنج هزار و ۲۶۴ نفر ساعت افراد دارای معلولیت، هفت هزار و ۶۵۶ نفر ساعت پناهندگان و اتباع خارجی، ۳۰ هزار و ۸۵۸ نفر ساعت دانشآموختگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی، ۴۱ هزار و ۹۴ نفر ساعت دانش آموزان و ۶۵ هزار و ۲۱۹ نفر ساعت دانشجویان آموزش فرا گرفتند.
وی ادامه داد: آموزش به ۱۰۴ هزار و ۹۵۶ نفر ساعت به زنان خانهدار، ۳۶ هزار و ۶۵۶ نفر ساعت به زنان سرپرست خانوار، ۱۴۰ هزار و ۲۳۶ نفر ساعت به زندانیان و ۴۴ هزار و ۴۹۴ نفر ساعت به ساکنان سکونتگاههای غیررسمی از دیگر آموزشهای ارایه شدهاست.
وی خاطرنشان کرد: ۱۸ گروه هدف در استان قم، آموزشهای فنی و حرفهای دریافت میکنند.
عرب بیان کرد: مهارتهای فنی و حرفهای قم در بخش دولتی در هشت مرکز با حضور ۳۵ مربی درونسازمانی و حدود ۸۰ مربی برونسازمانی به علاقهمندان آموزش داده میشود.
وی توانمندسازی افراد فاقد مهارت و ارائه آموزشهای مهارتی در راستای یاریرساندن به ایجاد اشتغال پایدار در جامعه و حفظ آن را مهمترین رسالت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور عنوان کرد.
وی با اشاره به بازار محور بودن اغلب آموزشهای فنی و حرفهای استان، گفت: ویژگی این آموزشها، پرورش کارآفرین است؛ به این معنی که افراد پس از کسب مهارت و دانش فنی، قادر به کسب فرصتهای شغلی مناسبی خواهند بود و یا در نهایت فرصت شغلی ایجاد مینمایند.